در زمان انتخاب هم خانه به این ۶ نکته توجه کنید
امروزه شنیدن خبر قبولی در دانشگاه و رشته موردعلاقتون یا پیدا کردن یک فرصت شغلی جدید در یک شهر دیگه می تونه بسیار خوش حال کننده به نظر برسه! اما فکر مهاجرت و پیدا کردن یک خونه مناسب می تونه چالش بزرگی برای شما باشه. در این جور مواقع و با توجه به شرایط اقتصادی و گرون بودن مبلغ اجاره ها، بهترین راهکار می تونه داشتن یک هم خونه باشه. هم خونه ای که در هزینه های پرداختی مربوط به ساختمان با شما شریک بشه و تا حدودی هزینه های زندگی رو کاهش بده.
اما سوال مهم این جاست که چطوری باید یک هم خونه مناسب پیدا کرد؟
در ادامه این مطلب نکات بسیار مهمی در رابطه با پیدا کردن یک هم خونه مناسب گفتیم که می تونه در زمان انتخاب هم خونه کمک بسیار زیادی به شما بکنه. همراه ما باشید.
۱ - فرد قابل اعتماد
اولین و مهم ترین گزینه در زمان انتخاب هم خونه، قابل اعتماد بودن یک فرد می تونه باشه.این که شما با خیال راحت بتونید به اون اعتماد کنید و محل زندگیتون رو با اون شریک بشید. برای پیدا کردن چنین فردی اصلا نباید عجله کنید و به خوبی تمام جوانب رو بررسی کنید. حتی می تونید از هم خونه های قبلی که فرد با اون ها زندگی می کرده تحقیق کنید.
شاید با تحقیق کردن به طور کامل نشه با شخصیت یک فرد آشنا شد اما تا حدودی می تونید به ویژگی های مثبت و منفی زیادی دسترسی پیدا کنید که در نهایت کمک بسیار زیادی به شما می کنه.
۲ - برنامه ریزی مالی داشته باشید
شاید بعد از رفع تنهایی یکی از دلایل اصلی شما برای انتخاب هم خونه، مسائل مالی باشه. باید مطمئن بشید که هم خونه شما توانایی پرداخت به موقع کرایه خونه، شارژ ساختمانی و بقیه ی موارد رو داره. بی نظمی در پرداخت های ماهیانه می تونه علاوه بر دردسرهای مالی شما رو دچار فشار و تنش های عصبی هم کنه! بنابراین قبل از هر گونه قراردادی یک لیست آماده کنید و تمام مخارج خونه به همراه کرایه خونه و شارژ آپارتمانی را مشخص کنید.
فراموش نکنید که جنگ اول بهتر از صلح آخر می تونه باشه.

۳ - داشتن روحیه ی مشترک
اگر می خوایید با وجود داشتن هم خونه، بدون هیچ مشکلی و به راحتی زندگی کنید، فردی رو انتخاب کنید که بیشترین شباهت اخلاقی و روحی رو با شما داشته باشه. افراد برون گرا، افرادی هستن که علاقه به معاشرت و گفت و گوی زیاد دارن. زندگی کردن با این جور افراد هیجان خاص خودش رو داره و می تونه تا حدودی شما رو از آرامش و سکوت دور کنه. بر عکس این ماجرا هم است.
بعضی از افراد دارای روحیه درون گرا هستند و علاقه خاصی به معاشرت های زیاد و شلوغی ندارند. در هر صورت زندگی کردن با هر کدوم از این افراد در صورتیکه روحیه ای با تضاد شما دارن کار بسیار سخت و دشواریه!
۴ - اهمیت دادن به نظافت
اسم زندگی مجردی که به گوشمون می رسه ناخودآگاه ذهن می ره به سمت آشفتگی و بی نظمی. اما این نکته هم باید بگیم که همه ی آدم ها این طور نیستن! خیلی ها برنامه مشخصی برای زندگی کردن دارن. برای مثال آخر هفته ها ساعتی رو اختصاص می دن به نظافت و یا چند ساعتی در روز رو مشغول به گردگیری و نظافت می شن.
حتما از هم خونه خودتون بخواهید که برنامه نظافتی مشخصی رو داشته باشید و طبق روز و ساعت های مشخص شده به اون عمل کنید.
۵ - وجود مهمان و مهمانی گرفتن
اگر از شهرهای مختلف مهاجرت کرده باشید ممکنه روزی خانواده های شما قصد مسافرت به شهر شما کنن و چند روزی مهمون شما باشن! باید مطمئن بشید که این مهمونی و رفت و آمدها مزاحمتی برای هم خونه شما ایجاد نمی کنه. خیلی از افراد اهل معاشرت های زیاد و مهمونی نیستن. در نتیجه بهتره راجب این موضوع صحبت کنید تا به مشکل خاصی برخورد نکنید.
۶ - سرگرمی و علایق مشترک
هر فردی این حق رو داره که زندگی شخصیش رو با علایق و سرگرمی های خاص خودش سپری کنه! اما وقتی قبول می کنید که با فردی به صورت شریکی در یک خونه زندگی کنید باید بیشتر به این موارد دقت کنید تا سرگرمی شما باعث بروز مزاحمت برای سایر افراد نشه! در موارد زیر به چند نکته مهم در این زمینه اشاره می کنیم.
حیوان خانگی
خارج از تفریح و سرگرمی بسیاری از افراد به نگهداری از حیوانات خونگی علاقه بسیار زیادی دارن. و برعکس این موضوع بسیاری از افراد نه تنها علاقه ای به این موضوع ندارند، بلکه فوبیا حیوانات هم دارن! حتما در زمان پیدا کردن هم خونه به این موضوع دقت کنید.
ساز و موسیقی
اگر هم خونه ای شما اهل موسیقی و آواز باشه قطعا باید خودتون رو آماده شنیدن موسیقی در هر زمان از شبانه روز کنید. این موضوع ممکنه آسایش و سکوت رو از شما بگیره و کلافتون کنه. در نتیجه اگر شاغل هستید و آرامش و سکوت خونه براتون اهمیت زیادی داره، هرگز با یک فردی که حرفه ای موسیقی کار می کنه یا دانشجوی موسیقیه، هم خونه نشید.
شما چطور تا حالا تجربه ای زندگی کردن با یک هم خونه رو داشتید؟ اگر تجربه ی مفیدی در این زمینه دارید می تونید اون رو با ما و بقیه کاربران به اشتراک بذارید.
همچنین برای پیدا کردن یک خونه مناسب می تونید وارد صفحه اصلی سایت شابش بشید و خونه ی مد نظرتون رو پیدا کنید.